Het ultieme voorprogramma van de korfballeague

PC3-PC4

Het perfecte voorprogramma voor de finale van de korfballeague werd vandaag gespeeld op het terrein van X in Delft, voor de eerste wedstrijd van de dag mocht PC3 het opnemen tegen PC4.

De uitploeg (PC4) begon de wedstrijd met een snelle 0-1 voorsprong met de eerste 10 minuten die over en weer gingen tussen beide partijen, met 12 minuten gespeeld te hebben stond het 2-2, de ploegen leken aan elkaar gewaagd en er was nog van alles mogelijk.

Na een kwartier spelen begon PC3 de korf te vinden en maakte een aantal doelpunten op rij voor een 6-2 voorsprong, een kleine 5 minuten later werden de 6-3 en 7-3 gemaakt en ging PC3 met een goede voorsprong de rust in.

Na de rust ging het scoren direct door, met binnen 4 minuten in de tweede helft de 7-4, 8-4 en de 8-5, mooie doelpunten van beide kanten.

Hierna druppelden de doelpunten langzaam de korf in, vele aanvallen eindigden in foutpasses of gemiste kansen, de vermoeidheid van een hele wedstrijd spelen was bij veel spelers te zien. Het zonnetje op deze dag was wel een mooie toevoeging anders zouden de glimlachen op de gezichten iets minder breed staan.

Met een eindstand van 12-7 was het een leuke wedstrijd na een tijd lang niet spelen, beide partijen hadden er zichtbaar veel zin in en waren erg aan het genieten. Hierna was het tijd voor de kraker PC1-PC2, de laatste wedstrijd in het voorprogramma van de finale van de korfbal league.