Helios 2 – Paal Centraal 2

De eerste uitwedstrijd van het seizoen voor PC2 stond weer op het programma.  De weersvoorspellingen waren top dus het beloofde een dag te worden met veel zon, warmte en blauwe luchten. Die lucht was overigens niet alleen blauw maar het was ook gevuld met vliegtuigen.  PC2 en PC1 moesten helemaal afreizen naar Castricum. Laten daar nou net een hoop vliegtuigen langsvliegen op weg van/naar Schiphol.

PC2 werd deze week weer bijgestaan door een drietal zeer goedgeklede coaches. Met een prima plan van aanpak gingen wij de wedstrijd in. Een ding was duidelijk dat we moesten doen; accepteren dat er een grasmat lag in plaats van een mooi kunstgrasveld. En zo gingen wij met z’n allen lekker de wei in!

Misschien kwam het door de vliegtuigen in de lucht, wij hadden in ieder geval een vliegende start. Na 3 minuten stonden we 0-3 voor.  In de eerste helft wisten we dit uit te breiden tot een voorsprong van 3-8. De tweede helft ging verdedigend sterk, we kregen maar 1 goal tegen. Maar helaas werden er minder goals gecreëerd dan in de 1e helft. Eindstand was 4-14. Er had misschien meer in gezeten, maar uiteindelijk telt het resultaat en dat was er. Twee mooie punten gingen mee terug naar Delft. Daarmee staan wij op een mooie eerste plek in de poule.

Na de wedstrijd hebben wij, kijkend naar PC1,  nog heerlijk genoten van het zonnetje. Aankomende week gaan we weer lekker trainen voor de thuiswedstrijd van aankomend weekend!

Coaches wederom bedankt! Bram bedankt voor het reserve zitten!