Hard knokken voor Paal Centraal

De wedstrijden afgelopen weekend waren op papier allemaal moeilijk. PC1 speelde tegen de nummer 2 uit de poule, PC2 en PC3 hadden de koplopers op bezoek, en PC5 speelde tegen een ploeg waar op het veld geen gemakkelijke punten uit te halen waren. Voor de selectie was de ploeg uit Barendrecht helaas tweemaal te sterk. PC3 wist daarintegen een knappe overwinning binnen te slepen. En voor PC5 ging het eigenlijk best makkelijk.

Paal Centraal 1 – Vitesse 1 15 – 19
Paal Centraal 2 – Vitesse 2 8 – 20
Paal Centraal 3 – Valto 5 18 – 14
ALO 6 – Paal Centraal 5 9 – 19

Het bekende patroon zet zich weer voort: de eerste drie teams spelen dit keer uit en het thuisprogramma bestaat uit PC4 en PC5.

PC1 en PC2 spelen in Maasland tegen ODO, twee teams die in beide poules op de vijfde plek staan. PC3 speelt tegen VEO 5 waar eerder in de zaal nipt van werd verloren. PC5 speelt tegen Madjoe, de nummer 3 in de poule.

Het programma van PC4 is een apparte. Om 18:40 worden de laatste paar minuten van de eerste wedstrijd tegen ’t Capproen afgespeeld, een wedstrijd die vlak voor tijd gestaakt was met een achterstand van 14 – 12 voor de Delftse studenten. Vijf minuten later, om 18:45, begint de return tegen ’t Capproen. Twee wedstrijden direct na elkaar tegen dezelfde tegenstander…

Het mooiste van al deze wedstrijden: als het allemaal goed valt bestaat er zeker een kans op een illuster 12-punten weekend! Extra reden om je favoriete Groene Tijgers aan te komen moedigen!

ODO 1 – Paal Centraal 1 19:00 De Hofstede in Maasland
ODO 2 – Paal Centraal 2 17:45 De Hofstede in Maasland
VEO 5 – Paal Centraal 3 15:10 Essesteyn in Voorburg
’t Capproen 2 – Paal Centraal 4 18:40 X in Delft
Paal Centraal 4 – ’t Capproen 4 18:45 X in Delft
Paal Centraal 5 – Madoe 6 17:30 X in Delft