GKV 3 – Paal Centraal 3

Het begon allemaal op een mooie zaterdagochtend, een dag waarop je prima naar Den Haag kon fietsen. Uiteindelijk zijn er maar drie mensen niet met de auto gekomen, waaronder één op de fiets uit Delft. De rest kwam met de auto en gaf niet zoveel om ons bronzen Green TU-label. Maar goed, de wedstrijd.

De eerste tien minuten gingen goed; we kwamen op een 1-3 voorsprong. Daarna kwam GKV toch nog terug en nam een lichte voorsprong. Aan het einde van de eerste helft had GKV al vijf keer gewisseld, mede door blessures. In de laatste minuut, terwijl PC aan het aanvallen was, ging een aanvaller van GKV uit het andere vak neer. Hij had een geschiedenis van flauwvallen en met de hitte werd het hem te veel. De scheidsrechter besloot toen de rust maar in te laten gaan.

Tijdens de rust, na het praatje van onze coach Anne, bleek dat de speler er echt niet goed aan toe was en de ambulance was al gebeld. De ambulance kwam en hij is in de ambulance behandeld. Er moest toen nog overlegd worden of de wedstrijd door moest gaan of gestaakt en later uitgespeeld zou worden. Het stond op dat moment 7-5 voor GKV. Uiteindelijk is besloten om de wedstrijd toch door te laten gaan.

Na wat wisselingen in de rust begon de tweede helft. PC3 had moeite met scoren en voornamelijk de korte kansen gingen er niet in. Ons doel was om deze wedstrijd minimaal 8 doelpunten te maken, zodat we in het hele jaar 250 doelpunten zouden hebben gehaald. Helaas werd het 9-6 en daarmee hebben we ons doel niet gehaald. Toch zijn we met opgeheven hoofd van het veld gestapt.