Geen punten mee naar Delft

Afgelopen zaterdag stond een belangrijke wedstrijd op het programma. Het team was vastberaden de puntenreeks door te zetten, maar de tegenstander dacht hier uiteraard anders over. De wedstrijd was ruimschoots voorbereid en de tegenstander was uitvoerig geanalyseerd. Over de tactiek wilde de coach voorafgaand aan de wedstrijd weinig kwijt. Hij gaf aan redelijk tevreden te zijn over het laatste treffen op het veld en bracht daarom geen wijzigingen in de opstelling. Dit bleek een goed plan te zijn, want vroeg in de wedstrijd lukte het de aanval al het team op een voorsprong te brengen. Deze 1-0 werd door de spits die herstellende is van een blessure feilloos raak geschoten na een prachtige voorzet vanaf rechts. De rest van de eerste helft passeerden nog enkele kansen de revue, maar pas aan het eind van de eerste helft, diep in de extra tijd, lukte het de tweede treffer te maken in een bijna gelijke situatie als het eerste doelpunt.

Nadat de eerste helft van de wedstrijd vanuit de auto was gevolgd door de spelers van Paal Centraal 1, troffen zij elkaar in het sportcafé op X om de tweede helft te bekijken onder het genot van een biertje, friet, vegan fish and chips, curry, mayonaise, nog meer friet en curry in een lekkend mandje. De tweede helft startte met een enkele kans van beide zijden. Pas een kwartier voor het eind van de wedstrijd trof de tegenstander het doel. Echter duurde het niet lang voordat hierop werd gereageerd met wat de laatste treffer van de wedstrijd zou zijn. Komende vrijdag treft het team daarom de volgende tegenstander. Nadat de biertjes en het eten op waren en de curry van de schoenen was geveegd, vertrokken de spelers van Paal Centraal 1 weer om de wedstrijden van de andere teams te bekijken of thuis op de bank te hangen.

Een andere belangrijke wedstrijd die werd gespeeld dit weekend was de wedstrijd van Gemini 1 – Paal Centraal 1. Deze wedstrijd eindigde in een 18-8 verlies voor de Delftenaren, waar we verder geen woorden aan gaan besteden. Zij zijn komende week vrij om te herstellen en hopen de positieve puntenreeks van de voorgaande weken weer op te pakken op 17 december. Tot dan!