Futura 3 – PC 2

Zaterdag 3 december trad PC2 aan tegen Futura 3, de tegenstander waar we op het veld net niet doelpunt nummer 30 tegen hebben kunnen scoren.

In de eerste minuut scoorde het eerste aanvalsvak meteen, zou het nu dan wel lukken?
Helaas bleek na de 1-1 dat het toch wat lastiger ging worden dan we van tevoren misschien hadden gedacht. Het kostte het vak met LT, Gert, Anouk en Marloes veel moeite om al hun goede aanvallen te belonen met doelpunten. Gelukkig zat de verdediging er dicht op en had Futura eigenlijk heel de wedstrijd niks in te brengen. Zo kon LT met 2 doelpunten de score uitbreiden tot 1-3, en even daarna weer met 2 doelpunten tot 2-6. De aanvallen van het andere vak gingen wat sneller, maar ook het andere verdedigingsvak hield het potdicht. We gingen de rust in met een mooie 3-10 voorsprong.

We hoopten in de tweede helft de score veel meer uit te breiden omdat we overduidelijk de bovenliggende partij waren, maar dat zat er toch niet in vandaag.
Opvallend was dat de toch al wat frappante scheidsrechter niet helemaal aan het opletten was, waardoor we van vak vergaten te wisselen en we dit halverwege de verdediging alsnog moesten. De scheidsrechter snapte het allemaal niet meer zo goed maar met de volle overtuiging van PC kom je een heel eind.
In het vak van Yannick, Aart, Nura en Larissa wist iedereen z’n doelpuntjes nog mee te pakken en uiteindelijk werd het 6-18.
Het andere aanvalsvak heeft goed doorgezet met z’n allen maar de credits gaan wel een beetje naar LT die er 7 (?!) maakte.

Laten we het erop houden dat het een prima uitslag is, maar dat die veel en veel hoger had kunnen zijn. Op naar volgende week!