Fluks 1 – Paal Centraal 1

Op deze zonnige zaterdag stond de wedstrijd tegen Fluks 1 op het programma. Deze tegenstander was geen onbekende voor het team, aangezien we in de zomer al tegen hen hadden geoefend. Destijds was de wedstrijd geëindigd in gelijke stand, dus het beloofde een spannende pot te worden waarin iedereen alles moest geven.

We begonnen in de aanval met Lisanne, Susan, Richard en Tom. In de verdediging mochten Isabella, Laura, Matthijs en Tim starten met het dichthouden van de score van Fluks. Het begin van de eerste helft ging erg gelijk op met lange aanvallen en voorsprongen van twee punten voor beide teams door doelpunten van Tim, Laura en Lisanne (2x). Na een gelijke 4-4 stand en een time-out wist Fluks helaas een gaatje te trekken, omdat wij de korf niet meer vonden en zo met 8-4 de rust in te gaan.

Na de rust was het tijd om door te knallen, maar toch was het Fluks die weer als eerste de score opende. We konden gelukkig gauw aanhaken en kwamen door scores van Lisanne en Laura terug op drie punten verschil. Helaas is dit verschil de rest van de tweede helft redelijk constant gebleven. Nog een shout-out naar Lisanne is wel gepast die nog een eindsprintje trok om het uiteindelijke verschil op 2 te zetten.

Om een plek onderin de poule te ontlopen moeten we volgende week weer alles geven om punten te pakken tegen Aurora. Dus kom ons allemaal naar de overwinning schreeuwen!