Fluks 1 – Paal Centraal 1

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de laatste zaalwedstrijd van het seizoen. Helaas zat er voor ons geen promotie meer in, maar de winnaar van deze wedstrijd eindigt op de 3e plek. In de aanval begonnen Isabella, Nienke, Richard en Stuart en in de verdediging stonden Tim, Timo, Laura en Manuela. We begonnen goed met twee schoten van Stuart (en een mooi schot van Nienke, die helaas werd afgekeurd vanwege lopen…). Tot aan de rust werd er door allebei de ploegen veel gescoord en zo gingen we de kleedkamer in met een 7-7 tussenstand.

Na de rust wist Fluks vaker de korf te vinden en daardoor stond het uiteindelijk 11-9. Toen kwam er een stip voor Fluks en terwijl er al was gefloten, vond de dame het een goed idee om de bal drie keer op de grond te stuiteren. De scheids vond dit prima en floot uiteindelijk 2x voor ’te vroeg inlopen’. Als het nog een keer zou gebeuren, dan zou diegene een gele kaart geven. Gelukkig wist de dame in kwestie, tot 3 maal toe de strafworp niet te raken en kwamen we hier goed mee weg. We hebben met z’n allen keihard ons best gedaan om het gat van 2 punten te dichten, maar helaas is dat niet gelukt en eindigde de wedstrijd in 17-14.

Al met al hebben we wel een mooi zaalseizoen gedraaid met een 4e plek in de competitie. Bedankt Tom voor het coachen, PC2 voor het reserve zitten/warm lopen en supporters voor het aanmoedigen!