Fluks 1 – Paal Centraal 1

Zaterdag 14 januari speelden we de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. De tegenstander was Fluks uit Noordwijk. Een bekende tegenstander van vorig jaar waarbij de potjes vaak erg spannend waren. In de aanval begonnen Laura, Lisanne, Tim en Tom en in de verdediging begonnen Isabella, Lisa, Stuart en Richard.

Het begin van de wedstrijd schoten de Noordwijkers uit de startblokken met een 3-1 (doelpunt van Tim) voorsprong. Na een ongeplande time-out door een bloedneus van de scheidsrechter hadden we het verdedigend beter onder controle. Doelpunten van Lisa, Laura en Isabella konden niet voorkomen dat Fluks toch met een voorsprong van 11-7 de rust in ging.

De tweede helft begon jammer genoeg weer slecht en we keken al snel naar een achterstand van 6 doelpunten. Ondanks dat we daarna nog wel terugkwamen tot 4 doelpunten (na 2 doelpunten van Tom), liep Fluks meteen weer uit. Cyril werd aan het einde ook nog ingebracht voor wat nieuwe energie. Desondanks werd de eindstand 22-15. Bedankt aan de invallers/reserves Stuart, Cyril en Susan dat ze met ons mee gingen! Volgende week gaan we er weer tegenaan tegen ESDO.