Fiks 5 – Paal Centraal 3

Fiks 5 versus Paal Centraal 3 (6-9-2014; 12:30 @Sportcomplex Voscuyl)

Na 2 succesvolle oefenwedstrijden zijn de verwachtingen redelijk hoog. De wedstrijd begint geweldig met een punt van Marloes. De rest van de eerste helft is vooral statisch spel van PC3, waardoor Fiks een voorsprong kon nemen, 3-1 rust.

Na een meedogenloze, woedende, furieuze toespraak van de coach… oh wacht we hadden geen coach, nvm. In de tweede helft begint PC3 met hernieuwd enthousiasme met eerst een schot van Miriam, snel gevolgd door een schot van Hannah, waardoor de stand weer gelijk is, 4-4. De wedstrijd gaat nu redelijk gelijk op met 2 schoten van eerst Miriam en toen Feitze, 6-6. Met goed tactische spel heeft PC3 nu een een voorsprong weten te halen (inloopbal Hessel, omdraaibal Miriam), 6-8. Met nog minder dan 10 minuten speeltijd is de overwinning in zicht. 2 afstandschoten en een inloopbal van de tegenstander later, 9-8 verloren. Game over.

De tweede helft gewonnen met 6-7, maar helaas de wedstrijd verloren met 9-8.