Excelsior 7 -Paal Centraal 3

De 4e wedstrijd in de derby tussen Excelsior 7 en Paal Centraal 3 van dit competitiejaar is afgelopen zaterdag gespeeld (de oefenwedstrijden meegerekend en veldcompetitie meegerekend). Met een 2-1 achterstand waren we er allemaal op gebrand om vandaag de wedstrijd te winnen. Na het eerste fuitsignaal schoten we dan ook uit de startblokken. Na 10 minuten hadden we een flink gat geslagen met een tussenstand van 5-1. Na deze eerste schok begon Excelsior echter te wennen aan onze felheid en ook langzaam maar zeker de korf te vinden, terwijl de aanval bij ons steeds moeizamer ging. Excelsior kwam goed terug, waardoor we de rust in gingen met een stand van 6-7.

 

Na een enerverende speech van onze coach in de rust begonnen we met alle vertrouwen aan de tweede helft. Na ongeveer 10 minuten was de tussenstand 7-8. Tim werd gewisseld voor Thomas in de hoop dat aanvalsvak iets op te peppen en de voorsprong uit te bouwen. Met nog ongeveer 10 minuten op de klok en een tussenstand van 11-13 was het uit met de pret. Tom ging geblesseerd van het veld en werd vervangen door Kees. De korf werd helaas alleen nog maar door Excelsior gevonden en met wat dubieuze stippen en vrije ballen sloten zij de wedstrijd met 15-13.

 

Helaas.

 

Allemaal keihard gevochten en goed gespeeld, maar het was net niet voldoende. Donderdag maar weer hard trainen op de plaatsing en afronding.