Excelsior 6 – Paal Centraal 2

Afgelopen weekend stond er weer een Delftse derby op het programma, namelijk Excelsior 6 tegen PC 2. Nadat iedereen zich goed had ingesmeerd, begonnen we met Anne, Femke, Sascha en Timo in de aanval en Jannieta, Lucía, Melle en Cyril in de verdediging.

De score werd geopend door Anne met een heel mooi schot. Daarna wist Excelsior de mand te vinden, waardoor we 4-1 achter kwamen. Ondanks de warmte bleef het daar niet bij, want met schoten van Timo, Cyril en Sascha konden we de stand gelijk trekken naar 6-6. Na een schot van Anne kon ze helaas niet meer doorspelen vanwege een blessure en dus werd Manuela erin gewisseld. Die maakte net voor de rust de 6-7 met een schot.

In de tweede helft vielen de doelpunten aan allebei de kanten, waardoor het een enorm spannende slotfase werd. We hebben alles geprobeerd om de winst naar onze kant toe te trekken, maar helaas eindigde de wedstrijd in 12-11.

We hebben weer met het hele team goed gestreden en we willen Anne nog heel erg veel beterschap wensen! Hopelijk herstelt ze goed, want ze zal erg gemist worden de laatste twee wedstrijden.