Excelsior 10 – Paal Centraal 4

Afgelopen zaterdag was het alweer tijd voor de tweede officiële zaalwedstrijd van PC4. De uitwedstrijd was dit keer lekker dichtbij: de Buitenhof in Delft, dus er hoefde niet ver gereisd te worden. Dit resulteerde erin dat veel selectie spelers PC4 kwamen aanmoedigen: bedankt voor de support!

De voorbereiding begon wat chaotisch aangezien Menno de shirtjes was vergeten en de wedstrijden voor ons uitliepen waardoor er weinig tijd was om in te schieten. Uiteindelijk kwam het allemaal goed en zijn we iets te laat met onze wedstrijd begonnen. Leuk detail: Tim Heijnen floot de wedstrijd!

De eerste stip voor PC4 vond al plaats in de tweede minuut, helaas ging deze net mis. Het eerste doelpunt was uiteindelijk voor Excelsior. Vervolgens heeft de stand lang op 1-0 gestaan, waarbij er dus voor beide partijen geen doelpunten gescoord werden. De tegenpartij schoot vaak, maar er viel veel naast de korf. PC4 had aanvallend ook wat moeite om de korf te vinden, verdedigend werden er redelijk wat ballen tussenuit gehaald. Na gemiste vrije ballen en meer schoten op de korf valt net voor de rust het eerste doelpunt voor PC4, gemaakt door Anneloes! Uiteindelijk gaat PC4 de rust in met 7-1 voor Excelsior.

Met de rust wisselden Jeffrey en Julia erin voor Menno en Conchita. Jeffrey had wat moeite met zijn veterschoenen en moet klittenband kopen. Daarnaast was de tegenpartij het niet altijd eens met de scheidsrechter en moest zelfs hun coach toegesproken worden. Verder waren er nog een aantal gemiste strafworpen voor PC4, maar zijn er uiteindelijk twee mooie doelpunten gemaakt. Helaas voor PC4 had Excelsior aan het eind van de wedstrijd 10 doelpunten op de teller staan. Dit resulteerde in een eindstand van 10-3 en zijn er net voor de winterstop geen punten mee naar huis genomen.