DSO 2 – Paal Centraal 2

De dag des oordeel was aangebroken, PC 2 mocht het afgelopen zaterdag opnemen tegen de directe concurrent DSO om hun kampioenschap in de reserve derde klasse te bemachtigen. Vrolijk en in het zonnetje verzamelden we bij het sportcentrum om te beginnen aan de reis naar het verre Klundert.

Aangekomen in de hal begon de spanning steeds hoger op te lopen. DSO had hun spandoek met geweldig rijmende leus al klaar hangen en uiteindelijk raakte de tribune ook aardig vol.

Cas had een ijzersterk praatje voorbereid waardoor we allemaal scherp en met een duidelijk doel het veld ingingen: het kampioenschap. Nadat de scheids het begin van de wedstrijd had ingefloten had PC 1 een mooie verrassing  voor ons meegenomen, groene slingers werden de zaal van DSO ingeschoten waardoor de wedstrijd meteen weer stil gelegd kon worden. Toen we uiteindelijk echt begonnen kwam de ploeg uit Klundert al iets te snel op een 2-0 voorsprong. Fel in de tegenstrijd zorgde PC 2 er voor dat dat verschil niet groter werd, maar het gat dichten lukte ons ook niet. DSO wist meerdere ballen van de middenlijn er in te schieten en helaas hadden wij dat geluk niet. Aan het einde van de eerste helft wist DSO het gat nog iets groter te pakken waardoor de scheids met een stand van 13-9 de rust in floot.

De tweede helft hebben we nog hard gestreden om die vier puntjes erbij te pakken, wat zelfs met een gelijkspel zou de titel voor ons zijn. Helaas hebben we de tweede helft gelijk gespeeld en mocht DSO in een volle thuishal met een score van 23-19 het kampioenschap vieren.

We hebben een mooi zaalseizoen helaas net niet mogen bekronen, maar als team zijn we erg vooruit gegaan en prachtige wedstrijden gewonnen en niet te vergeten de promotie al op zak! En heel misschien zit het kampioenschap er op het veld wel in?