Dijkvogels 3 – Paal Centraal 2

Na de eerste competitie wedstrijddag rust te hebben gehad, kon Paal Centraal 2 nu echt starten aan een hopelijk mooi jaar. Na een aantal weken goed te hebben getraind was iedereen er ook klaar voor.

De eerste horde die genomen moest worden was Dijkvogels 3. PC startte scherp en kwam door een kleine kans op een 0-1. Hierna volgde een periode dat het qua spel gelijk opging, maar dit wist PC niet in doelpunten uit te drukken en kwam zo op een 6-3 achterstand te staan. Vakafspraken werden gemaakt en met goed spel werd de achterstand omgebogen tot een 6-7 voorsprong. Met deze stand werd blij en voldaan de rust ingegaan.

De koppen werden in de rust dezelfde kant opgezet met als doel de wedstrijd over de streep te trekken. De tweede helft werd zo ook begonnen. Met aantrekkelijk en verzorgd spel had de tegenstander niet veel meer te zoeken en werden er maar liefst 7 goals op rij gescoord. Dit leidde tot een 6-14 voorsprong. Hierna zakte het tempo een beetje in, maar dat mocht niet baten. De wedstrijd werd over de streep getrokken met als eindstand 8-17.

Een goede start van Paal Centraal 2, de volgende horde die genomen moet worden is Twist 3.