Avanti/Flexcom 5 – Paal Centraal 3

Deze week stond de eerste wedstrijd voor PC3 op het programma. In weer en wind fietsen we onszelf warm naar Pijnacker in de hoop de eerste punten binnen te slepen. Na de inside-informatie van Thomas en Tom B. zijn herinneringen van de wedstrijd van PC2 tegen hetzelfde team waren we klaar om aan de wedstrijd te beginnen.

Al snel opende Fenne de score met een mooi afstandsschot, maar helaas kwam Avanti snel terug en trok de score door naar een 3-1 voorsprong. Door doelpunten van Tom en Fenne kwamen we gelukkig weer terug in de wedstrijd en stonden we weer gelijk met Avanti. Helaas vond Avanti gemakkelijker de korf dan wij en stonden ze tegen het einde van de eerste helft 8-3 voor. Tom en Tom zorgden ervoor dat we met rust nog maar drie punten achter stonden op Avanti (8-5). Vol goede moed gingen we de tweede helft in!

In de tweede helft pakte Avanti de draad meteen weer op en bereidden hun voorsprong uit tot 14-5. Na bijna tien minuten in de tweede helft zorgden Susan en Minke voor een stand van 14-7, waardoor we weer energie kregen om ons te herpakken. Maar helaas, net als in de eerste helft schoot Avanti veel afstandsschoten raak en konden de doelpunten van Bob en Tom T. geen verschil maken. De wedstrijd eindigde in 22-9 voor Avanti.