Avanti 5 – PC2

Zaterdag 2 december begon de wedstrijddag voor PC2 met een gezellige fietstocht naar het verre Pijnacker bij een temperatuur van -2 graden. Eenmaal aangekomen bij de sporthal de viergang werden eerst de tactieken besproken en werd er besloten dat we deze wedstrijd even gingen winnen. Nadat iedereen goed had warmgelopen (wat erg nodig was, het was in de zaal niet veel warmer dan buiten) startte PC2 met een goed gevoel aan de wedstrijd.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het al een spannende wedstrijd. In de eerste 11 minuten werd het ene na het andere punt gescoord, zowel aan de kant van Avanti als aan de kant van PC. Na 11 minuten begon Avanti meer te scoren en kwamen ze uiteindelijk op een voorsprong van 10-6. Gelukkig lukte het ons om terug te komen door een paar mooie afstandschoten van Robin en Lisanne. Met een stand van 10-10 dachten we de rust in te gaan tot Avanti besloot toch nog een afstandschot te scoren net voor het fluitsignaal, een ruststand van 11-10 dus.

Na een motiverende speech van Richard en Jelle ging PC met goede moed het veld weer op. Als snel werd de gelijkmaker gemaakt door een snelle actie van Sanne. De eerste 7 minuten gingen de twee ploegen weer gelijk op, maar na 13 minuten begon PC uit te lopen. Waar de ballen er bij Avanti niet in wilden, scoorde PC juist wel. Bij de stand van 15-18 werd er afgefloten door de scheids en kon PC2 de overwinning gaan vieren!

De volgende wedstrijd (komende donderdag alweer…) gaan we deze lijn zeker doorzetten en gaan we het opnemen tegen ODO3!