Avanti 5 – Paal Centraal 2

Het weekend na het leuke potje tegen ONDO wat eindigde in een gelijkspel stond de wedstrijd tegen Avanti op het programma. Het ritme was goed en de trainingen door de week gingen lekker. Zaterdag ging het helaas niet zoals gehoopt…

We moesten helaas wat mensen missen op de wedstrijddag, maar gelukkig waren Laurie en Jannieta bereid gevonden om ons een handje te helpen. Nogmaals dank daarvoor meiden!

Met een lekker zonnetje dat voor een fijne temperatuur zorgde begonnen we de wedstrijd. Doel: gelijk afstand nemen en lekker veel gaan scoren. Helaas bleek dit niet te gaan zoals we wilden. Het duurde 11 minuten voordat we de nul van onze kant van het scorebord konden halen. In die tijd had Avanti er al 3 inliggen. Dit was de trend in de eerste helft en zo gingen we dan ook rusten met een 9-3 achterstand.

In de rust spreken we met elkaar af het hoofd weer leeg te maken er er alle energie in te steken om de wedstrijd toch naar onze hand te zetten.

De tweede helft liet een ander pc2 zien. We begonnen weer te scoren en verdedigend zag het er ook bijzonder goed uit: 3 doelpunten tegen. De 6 doelpunten die we in de tweede helft scoorden waren echter niet genoeg om een verliespartij af te wenden. Eindstand: 12-9

Komende week mogen we weer aan de bak en dit keer tegen Excelsior. Maar eerst mogen ons gaan vermaken op het hemelvaarttoernooi van VEO. Met nog een paar weken te gaan in het seizoen is het zaak om lekker uit te ballen. Korfbal blijft immers een prachtsport!