ALO 6 – Paal Centraal 5

Deze zaterdag mocht PC5 afreizen naar Ockenburgh in Den Haag om het op te nemen tegen ALO. Omdat we maar 4 heren hadden was Renko bereid gevonden mee te gaan (bedankt voor het invallen!). De stand in de poule leek er op te wijzen dat dit een makkelijke overwinning moest worden. Toch was er op het veld tegen deze ploeg ook een keer gelijk gespeeld en was de overwinning daarna niet al te ruim, dus we gingen nog nergens van uit.

Na wat uitloop van de vorige wedstrijd konden we tegen half 4 starten, met de opdracht de openingsbal die de afgelopen paar weken zo veel geoefend was zo veel mogelijk uit te voeren. De openingstreffer was voor PC, maar vlak daarna scoorde ALO ook. De score ging via 2-2 naar 3-4, en even leek het toch een spannende pot te worden. Daarna zwakte ALO echter af, en het signaal voor de rust kwam bij een stand van 4-8. Ondanks wat klachten dat 1 vak te veel in de verdediging moest staan, kon er geconcludeerd worden dat het best lekker ging.

Na de rust kon PC ongestoord blijven scoren. We hebben zelfs de 4-14 bereikt  voordat de streak zonder tegendoelpunten eindigde. Elke moest helaas na een vervelende val het veld verlaten, maar de voorsprong bleek ruim voldoende en de wedstrijd eindigde met een ruime winst voor PC: 9-19. Leuk weetje: de punten zijn door 9 van de 11 verschillende spelers gemaakt!