ALO 4 – PC 2

PC 2 ging 22 oktober op pad naar de laatste uitwedstrijd voordat het zaalseizoen weer gaat beginnen. De tegenstander was ALO 4, die tot nu toe nog geen punten in de competitie hadden behaald. Floor ging mee samen met Cyril en Nathan die voor de geblesseerde Timo en Ruben in vielen.

De wedstrijd begon langzaam en PC2 kwam ook aan het einde van de eerste helft nog niet helemaal lekker in hun spel terecht. Dit kwam mede door de stuiterbal waarmee gespeeld werd, maar ook door het gebrek aan meer wilskracht hebben dan de tegenstander. Doordat ALO 4 feller begon dan werd verwacht, was het team misschien toch even van hun apropos gebracht. Toch werd er genoeg gescoord om de rust in te gaan met een kleine voorsprong van 3-6.

Na een goede bespreking in de rust pakte PC gelukkig het spel beter op in de 2e helft. Aanvallend had ALO vrij weinig te zeggen door het enorm goede voor verdedigen van PC. Aanvallend werd nu goed het eigen spel opgepakt en duurden de aanvallen lang. Er werden goede schoten neergezet en er was een goede druk naar binnen. Helaas beloonde PC zichzelf niet met het afronden van de doelpunten, maar alsnog is de wedstrijd uiteindelijk gewonnen met een score van 5-10.

Dank naar de wissels, het publiek en Geert voor het meegaan!