ADO 2 – Paal Centraal 2

Afgelopen zaterdag mochten we met PC2 op bezoek bij ADO in ‘s-Gravendeel. Het zaalseizoen was tot nu erg goed verlopen. 5 wedstrijden gespeeld, 5 gewonnen en we waren vastberaden om deze lijn door te trekken. ADO stond op een 4e plek met 6 punten uit 5 wedstrijden.

We begonnen redelijk aan de wedstrijd. Het liep niet geweldig, maar de score ging gelijk op en halverwege de eerste helft was de stand 4-4. Helaas werd hierna pijnlijk duidelijk dat het toch echt niet zo goed liep en kwamen we bijna een kwartier lang niet aan scoren toe. We gingen de rust in met een 10-5 achterstand.

Het was duidelijk dat er dingen moesten veranderen wilden we de punten mee naar Delft nemen. Bram en Yannick en later ook Isabella en Marloes werden ingebracht in een poging het tij te keren. Het begin van de 2e helft ging weer gelijk op, tot een stand van 12-8. Daarna bleef het scoren helaas weer uit en wist ADO het gat alleen maar groter te maken. Eindstand: 17-9.

Een pijnlijke eerste verliespartij in de zaal. Het is duidelijk geworden dat er nog werk aan de winkel is als we kampioen willen worden, dus komende week gaan we op de trainingen weer vol aan de bak om ons voor te bereiden op volgende week. Dan kunnen we thuis in Delft, door te winnen van DSO, de koppositie in de poule terugpakken. Komt dat zien!

Tot volgende week!