ADO 1 – Paal Centraal 1

Nog maar net bijgekomen van de openings BBQ was het op deze regenachtige zaterdagmiddag tijd om af te reizen naar ’s Gravendeel. Voor de meeste van ons was dit een bekende tegenstander, vorig jaar speelde we tegen ADO in de zaal. Toen werd er twee keer verloren, toch begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.

Het eerste aanvalsvak had wat moeite met scoren, gelukkig wist de verdediging het goed dicht te houden. Dit zorgde voor een doelpuntarm maar gelijk opgaand eerste deel van de wedstrijd. Halverwege de eerste helft wist ADO het gat naar 2 doelpunten te brengen. Er volgde 2 snelle doelpunten van onze kant en even leken we toch weer aan te haken voor de rust, maar helaas wist ADO dit ook te doen en gingen we met een 7-5 achterstand de rust in.

In de 2e helft volgde nog een spannend slot, met wat tactische wissels wisten we weer gelijk te komen en leken we zelfs op voorsprong te komen, maar 2 mooie doorloopballen vlak na elkaar werden beide afgekeurd. ADO wist hiervan te profiteren en scoorde in de laatste minuut de winnende. Al met al een zuur 13-12 verlies. Nu hopen dat de regen meevalt deze week, want volgende week reizen we af naar Rotterdam om het op te nemen tegen Thor op het gras.