PC3 – ONDO (G) 5

We wisten allemaal al dat het een lastige pot ging worden. Waar wij eigenlijk nog geen wedstrijd in de zaal echt een goede wedstrijd hebben gespeeld, heeft ONDO juist bijna alle wedstrijden gewonnen. Echter bleek op het veld wel al dat wij ONDO wel aan zouden moeten kunnen, mits wij de moed erin zouden houden, ons eigen spelletje blijven spelen en uiteraard lekker blijven scoren.

Dat wilde helaas niet lukken.

Wybrigje begon goed met een doorloopbal: 0-1. Maar daarna ging het hard. Na 20 minuten (en nog een mooi schotje van Wybrigje!) stond het 4-2 en besloot de enkelblessure van Tim dat er een frisse wissel nodig was. Gelukkig stond Ties paraat, dankjewel Ties! Na nog twee doelpunten van afstand van Paul en Gertjan gingen we met een 9-4 achterstand de rust in.

Na een hart onder de riem van de coach te hebben gekregen, werd Marloes gewisseld voor Emma en werd met de tweede helft begonnen. Marloes begon een goede helft met een schot, het begin  van een zwaarbevochten tweede helft. Helaas bleek al snel dat wij nog steeds ons eigen spel niet terug gevonden hadden. Richard probeerde eigenhandig nog iets aan de uitslag te veranderen, maar zijn doelpuntje bleek niet voldoende om aan te blijven sluiten bij ONDO. 18-10 eindstand. Maar niet getreurd: aanstaande zaterdag ontvangen wij ONDO in Delft! Dat betekent dat wij extra hard gaan trainen en zaterdag weer met frisse moed het veld op gaan. Misschien dat PC3 niet meer voor het kampioenschap gaat dit zaalseizoen, maar dat betekent zeer zeker niet dat wij de weg naar het kampioenschap zomaar vrijgeven!