Paal Centraal 3 – ONDO 5

Afgelopen zaterdag hadden wij wederom de taak om tegen ONDO op te stellen. Deze ploeg hadden vorige week uit gezien en deze week kwamen zij in Delft. Waar we vorige week toch met enige afstand hadden verloren, waren we nu zeker vastberaden om de punten niet zomaar weg te geven.

Blijkbaar was ONDO ook geschrokken van onze kwaliteiten, het leek hen in ieder geval nodig om naar ons op te stellen. Het eerste punt was voor ons, dat geeft al een goed gevoel, en we konden zelfs uitlopen tot 3-1. Vervolgens kregen de dames echter een paar ballen om hun oren en was de voorsprong weer bekeken.

Met rust staat het 4-7 en is nog alles mogelijk.

Vol goede moed wordt er begonnen aan de tweede helft. Er wordt creatief gespeeld, waar ik als speler erg van kan genieten. Helaas houden plaatsfouten de aanvallen toch wel kort. In de tweede helft vervangt Gertjan de nog half geblesseerde Tim. Dit lijdt tot enige frustratie bij de tegenstander, want hier hadden ze niet tegen opgesteld. Gertjan maakt zijn rol waar en weet er een in te leggen. Ook Jelte heeft de korf gevonden en brengt de stand gelijk. Het beloofd nog een spannende wedstrijd te worden.

Het gaat gelijk op, maar we weten van het veld dat de laatste minuten tegen deze ervaren ploeg lastig kunnen zijn. De truck is om rustig te blijven en kansen te kiezen, maar met zulke jonge enthousiaste spelers als Paal Centraal rijk is, is dat soms lastig.

Vlak voor tijd komt het nog gelijk te staan, maar helaas moeten we met 2 punten ons verlies nemen. Al met al was het een leuke pot en is er tot het eind gevochten. Op het veld hebben we nog een kans op revanche.